Tarotconsult

Wat kun je met de Tarot?

Een kort of uitgebreid tarotconsult is een persoonlijke kaartlegging waarin je je vraag/probleem voorlegt en ik me afstem en de kaarten voor je duidt, m.b.t. de vraag die je hebt. De kaarten werken als een spiegel en geven inzicht en advies, op een heldere manier vertaald door mij. Dit kunnen uitéénlopende vragen zijn over welzijn, relaties, werk, belangrijke beslissingen, valkuilen, blokkades, talenten en keuzemogelijkheden.

Voor wie?

Voor iedereen die dieper inzicht in zichzelf of situatie wil en/of het gevoel heeft geblokkeerd te zijn in het denken, of denkt dat hij/zij in emoties en gevoel vastloopt in relatie,werk, opvoeding of anderszins conflict en weerstand ervaart en dit wil doorbreken en er voor open staat om dit te transformeren, om zo vanuit mogelijkheden en kracht te gaan leven!

Vaak ben je als mens geneigd buiten jezelf naar antwoorden te zoeken, of bevestiging te krijgen van anderen, in je hoofd te gaan zitten om ‘ergens uit te komen’ en te strijden tegen wat je niet wilt! IK heb de antwoorden ook niet voor je, maar geef je d.m.v. de Tarot aanwijzingen die antwoorden (schatten!) in jezelf te vinden/herinneren.

Creatieve Tarot Coachingsessies

In creatieve coachingsessies  bied ik je via vraagstelling en m.b.v. de Tarot, praktische en creatieve sleutels tot inzicht en zelfbewustzijn aan. Zo leer ik je kijken vanuit een ander perspectief en kunnen weerstanden/blokkades in mogelijkheden veranderen. Tijdens de sessies stimuleer ik je om het beste uit jezelf te halen en kijken we samen waar je valkuilen, uitdagingen en mogelijkheden liggen en bied ik een veilige ruimte voor groei en ontwikkeling.

Door beeldtaal te leren spreken én creatief bezig te zijn, train je je intuitie,  leert (weer) meer vertrouwen te hebben om te leven vanuit autonome kracht. De sessies zijn bedoeld als een kort individueel traject en duren 4 x 2,5 uur. Het traject zou iets voor je kunnen zijn als je behoefte hebt aan vernieuwing, verandering, doorbraak van oude patronen,  in een intensieve periode waarin je extra aandacht en ondersteuning kan gebruiken, voor jongeren die onzeker zijn, op zoek zijn naar zichzelf,  Neem gerust contact met me op voor meer informatie of voor een intake (gratis).

 Tarot

De tarot is een oud kaartspel, bestaande uit tezamen 78 kaarten  met 22 archetypische en symbolische afbeeldingen die de reis van de menselijke ziel op aarde voorstellen: de Grote Arcana. Later is daar de Kleine Arcana bijgekomen ook wel hofkaarten genoemd. Deze bestaan uit 56 kaarten, waarin de 4 elementen aarde,water, vuur en lucht ons menszijn en handelen vertegenwoordigt via materie (munten), emoties &gevoel (bekers), groei, intuitie, onderneming, lust en daadkracht (vuur) en het denken,(lucht) Deze hofkaarten geven aan wat actueel is, wat er ‘speelt’.
Het woord ‘Arcana’, betekent: geheim. kist of koffer in het Latijn. Het tarotspel onthult je dus geheimen: wat onbewust was, wordt bewust…als je er voor open staat om het te ontvangen.

Iets over mij en de Tarot

Als kind was ik al ‘gevoelig bewust’ en een beeld’denker’. Ik pikte makkelijk gevoelens, sferen en pijntjes op uit mijn omgeving en van andere mensen. Rond 15 jarige leeftijd begon het me steeds meer op te vallen dat als ik iemand aanraakte met pijn, ik die pijn ook in mijn eigen lichaam voelde. Twintig jaar geleden, kwam ik als 18 jarige in contact met de tarotkaarten en toen ik ze voor het eerst zag, ‘herkende’ ik ze en voelde ik intuïtief aan dat ik er mee kon werken. Ze voelden vertrouwd aan, ze herinnerden me aan iets wat ik wist, maar vergeten was. De kaarten hielpen me meer gevoelens en gewaarwordingen te plaatsen en inzicht te krijgen in mezelf en mijn ontwikkeling. Nieuwsgierig verdiepte ik mij in deze fascinerende, mysterieuze kaarten met hun archetypische beelden en begon ze ook voor anderen te leggen,ik volgde cursussen bij o.a. Sylvia De Laet en Yana Dijkstra, die mij d.m.v kaarten geholpen heeft met het nemen van belangrijke beslissingen in mijn leven.

Graag licht ik je bij op het pad van bewustzijn,groei en ont-wikkeling van mogelijkheden d.m.v kaarten en helderzien-en voelen, Soms gebruik ik ook de pendel ter aanvulling, die via de letters van het alfabet persoonlijke informatie geeft.

Voor meer info of om een afspraak te maken voor een consult of coachingsessie: neem dan gerust contact met me op.

Met een lieve groet,
Annebeth Elfrink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *