Muurschilderingen

Ik maak muurschilderingen door heel Nederland en waar dan ook ter wereld. Als kind was ik al dol op kleur en tekende en schilderde ik graag en veel. In 2004 behaalde ik mijn diploma als ‘bachelor of fine arts’ aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem (schilderen), volgde in 2007 nog de 1-jarige opleiding ‘BIK’: (Beroepskunstenaar In de Klas) en maakte zo af en toe een muurschildering. Na in 2018 gevraagd te zijn om mijn fantasie los te laten op de muren van een Spiritueel Magisch Centrum in wording, vond ik het weer zó tof, dat ik besloot om mij hier op professionele basis op te gaan richten. 

Woon- en slaapkamer, badkamer, keuken, tuin, terras, een uitzicht op een ‘blinde muur’, kinder- en babykamers, horecagelegenheden, massagepraktijken, wellness-centra, sauna’s en andere openbare instellingen, die om een eigen sfeer vragen, voorzie ik graag van een mooie schildering. Ook logo’s, reclameteksten en letters behoren tot de mogelijkheden. Graag denk ik met u mee om uw wens te realiseren. In overleg is er van alles mogelijk!

Kijk ook eens op mijn pagina ‘Soulpainting’, U vindt daar intuitieve schilderingen, welke ook als inspiratie kunnen dienen voor een unieke wanddecoratie. Geef een ruimte in huis bijvoorbeeld een ‘magic touch’ met een uitvergrote ‘soulpainting’. De ‘soulpainting’ is een persoonlijk en energetisch afgestemde intuitieve schildering, in harmonie met de omgeving en voedend voor de ziel!

Bent u geinspireerd geraakt? Laat me weten wat uw wensen zijn via het contactformulier, dan neem ik z.s.m. contact met u op