Soul Body Fusion

Soulbodyfusion® is een hele krachtige en energetische methode die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Deze methode is ontwikkeld door Jonette Crowley, spiritueel leraar en schrijfster. http://www.jonettecrowley.com

Ik ben dol op SBF en pas het elke dag toe op mezelf, omdat het zo eenvoudig, zo diepgaand is en helend werkt. Na de 1e keer SBF ontvangen en gegeven te hebben, was ik zo gefascineerd…’WoW’!. Her voelde zo liefdevol en diepgaand, zo ontspannen! Moeite met aarden, veranderde in 1 keer als me moeiteloos geaard weten, door de enorme magnetische werking die ik ervaarde en zo meer wonderlijke ervaringen en inzichten die volgden door de Soul Body Fusion® methode. Hier volgen nog enkele eigen ervaringen: meer ontvankelijk kunnen zijn voor wat je ziel je wil vertellen. Makkelijker afgestemd zijn op je Hoger Zelf. Een diepe rust kunnen ervaren, meer onderscheidingsvermogen en je verbondenheid met het universum in en om je voelen. Een veel ruimer perspectief, meer de multidimensionale aspecten van je wezen voelen en wat het je wil zeggen.Hulp, inzichten en samenwerking met spirituele gidsen voelen en letterlijk het licht tot in je cellen ervaren, wat heel helend werkt. Ik kan er nog veel meer over vertellen, maar zou zeggen…ervaar zelf wat Soul Body Fusion® voor je kan betekenen.

Bij Arno van Dijk leerde ik de Soul Body Fusion® methode toepassen en geef sinds 2018 als erkend practionizer Soul Body Fusion®-sessies voor mens en dier. De sessies duren ongeveer een half uur en worden in mijn praktijk in Schalkhaar (Overijssel) of op afstand gegeven. Je ontvangt drie keer een behandeling, de tweede een week na de eerste en de derde, twee weken na de tweede, dit om het proces wat in gang gezet wordt, rustig te integreren.

Ervaringen van cliënten over SBF

‘Annebeth heeft drie Soulbodyfusionsessies met mij gedaan. Het waren bijzondere ervaringen. Annebeth begeleidde me met veel rust en aandacht. Ze hielp me om met mijn aandacht te blijven bij wat ik gewaar werd. Ik vond het een hele visuele en fysieke ervaring. Het licht wat ik zag en voelde was sterk en voelde als een bron waar ik eigenlijk makkelijk bij kan als ik me er voor open stel. Daarna voelde ik me heel kalm’.

Kirsten

‘Mijn drie SBF-sessies met Annebeth waren heel bijzonder. Het was mijn eerste keer dat ik het deed en wist niet goed wat ik kon verwachten. Ik vond het heel fijn en mooi hoe je je eerst visueel verbindt met hemel en aarde door de aarding-oefening die ze deed. Na een tijdje was het niet alleen visueel meer. Ik voelde me verbonden als een magneet die opgezogen wordt door de aarde. Er ging van alles door me heen. Echte rust, maar ook hele sterke gevoelens kwamen er bij mij vrij en ik voelde me superkrachtig. Na de eerste sessie ‘live’, deden we de andere 2 sessies op afstand en ik dacht dat dat minder intens zou zijn. Het verbaasde me: het was of ik haar energie voelde en mijn handen waren helemaal vol met energie. Weer dat magneetgevoel, ook door mijn benen. Het was alsof ik helemaal door de aarde heen wortelde. De rest van de sessie was ook intens. Niets was minder op afstand. Ik kreeg weer de rust, focus en kracht die ik ook voelde in het bijzijn van Annebeth. Ik raad het iedereen aan om op deze manier meer te aarden en om tot kracht in jezelf te komen. Zelfs na de sessies blijven er nieuwe inzichten, ofwel bewustwording binnen komen.’

Séverine

Voor het maken van een afspraak, vul het contactformulier in en ik neem z.s.m. contact op.